Pentuja tuossa, syntyvät syyskuussa!!!

  • TOIVESADUN ELOVEENA & FI MVA DASH'ING OPTIMISTIC OLIVER ASTUTETTU ONNISTUNEESTI!
  • JOS KAIKKI MENEE HYVIN, TIINEYS ETENEE HYVIN LOPPUUN ASTI, NIIN PENNUT SYNTYVÄT SYYSKUUN 10.S PÄIVÄ ALKAVALLA VIIKOLLA.
  • JOS OLET KIINNOSTUNUT "SASUN" JA "EVEN" TULEVISTA PENTUSISTA JA HALUAISIT ITSELLESI SELLAISEN, VOIT ALUSTAVASTI TÄYTTÄÄ: PENNUN KYSELYLOMAKKEEN


TOIVESADUN ELOVEENA "EVE"

FI MVA DASH'ING OPTIMISTIC OLIVER "SASU"

Kennelnimi Toivesadun, on muodostunut mukaellen Pinin ja Ruun virallisista nimistä: Shandy`s Pipe Dream ja Dreamlook Fashion Fairytale.

Jatkossakin toiveena on kasvattaa hyvin pienimuotoisesti kotioloissa perheen keskellä terveitä, hyvä luonteisia, kauniita, ja rodunomaisia shetlanninlammaskoiria. Pennut myydään rekisteröityinä, eläinlääkärin tarkastamina, mikrosirutettuina ja silmätarkastettuina.

Pentu saa uuteen kotiin lähtiessään ruokinta- ja hoito-ohjeita, penturuokaa, oman lelun, ensimmäisen pannan ja hihnan sekä pientä purtavaa. Pentu luovutetaan luotettavaan kotiin/perheeseen, henkilölle joka oikeasti haluaa pitkäaikaisen hoidokin/hoidettavan/"karvaisen kaverin", kaverin, joka rakastaa varauksetta, on aina innoissaan nähdessään sinut.

Jos olet kiinnostunut pennuistamme, ota yhteyttä!

•sähköpostilla: helenanikkonen@gmail.com

•soita: 0400 371 441 iltaisin/ Helena

  • Jos edelleen haluat shetlanninlammaskoiran elämääsi seuraavien noin 15 vuoden ajaksi....

Tästä pennun ostajan oppaasta löydät tietoa, jos haluat isellesi lemmikiksi sheltin.


Etusivulle