Kuulumisia 2018

30.6.2018 Saatiin Kasvattajaluokka

Ensimmäisen kerran saatiin Toivesadun kennelin kasvattajaluokka kokoon Tuusniemen ryhmänäyttelyyn.
Pääosissa: T. Ihmekeiju Illusia "Isla", T. Hiawatha "Hiski", T. Aito Prinsessa "Ama" ja T. Haaveiden Helmi "Hele

Kasvattajaluokka 3, KP

27.5.2018 Näyttelykuulumisia

Kevään aikana on käyty muutaman kerran näyttelyissä Helen ja Islan kanssa. Joensuuhun saatiin "menoon mukaan" myös Helen veli Hiski. Melkein saatiin jo kasvattajaluokka! Tulokset löytyvät KASVATTIEN NÄYTTELYTULOKSIA alalinkistä. Helen ja Islan näyttelytulokset löytyy HELE ja ISLA alalinkistä näyttelyt.


27.5.18 Hiski Joensuussa näyttely kehässä

28.4.2018 J-pennut kotiutuivat

Pienten kanssa aika hurahti todella nopeasti. Pentutarkastuksessa käytiin pentujen ollessa 6 viikkoiset. kaikkia olivat terveitä lapsukaisia. Kylässä käytiin, meillä kävi vieraita pentuja hyvittelemässä, hihnalenkillä käytiin opettelemassa jne., jotta pennuilla olisi ollut mahdollisimman hyvät "eväät" lähteä uusiin koteihin. Luvattoman nopeasti koitti aika luovuttaa J-pennut uusiin koteihin. Ensimmäinen lähti 21.4.18 ja viimeinen 28.4.18.

T. Josefiina "Jinnasta" tuli Nala. Nala lähti Helsinkiin Viikkiin Luna sheltin kaveriksi Tarun ja Veli-Matin perheeseen. T. Jukuri Poika "Jalo" on edelleen Jalo. Jalo muutti Mikkeliin Heidin ja Villen sekä lasten perheeseen ensimmäiseksi koiraksi. T. Jatsi Tyttö "Jippu"
sai uudeksi nimeksi Messi. Messi muutti Kuopioon Heidin ja Vesan perheen ensimmäiseksi sheltiksi. T. Jasmiinin Kukka "Jade" jäi Jadeksi. Myös Jade muutti Kuopioon Jennan ja Joonaksen perheen uudeksi jäseneksi sekä Mise trikki sheltin kaveriksi. Kaikki pennut saivat juuri heille parhaat uudet perheet ��


3.4.2018 Pentujen tuoksuiset terveiset

Nyt ollaan jo huhtikuussa. Alva synnytti 4 ihanaa lapsukaista 2.3.2018, ainoan Jalo pojan ja 3 ihanaa tyttöstä, vaalean Jaden ja tummemmat Jipun & Jinnan. Pentulaatikko aika meni nopeasti, Alvalla riitti hyvin maitoa. Nyt on muutettu jo isompaan olohuoneessa olevaan pentuaitaukseen. Kiinteä ruoka maistuu hyvin, leikit sujuvat mallikkaasti ja välillä vielä on "tisuttelun" aika. Aika menee luvattoman nopeasti, pian on aika luovuttaa "vauvaset" uusiin omiin koteihin! Nyt nautitaan täysillä näistä viimeisistä viikoista, jotka pienet viettävät täällä vauva kodissa!

Alla olevassa kuvassa Jalo nukkuu lelun kanssa.

11.2.2018 Alkutalven terveisiä

Alkuvuosi 2018 on hurahtanut tosi nopeasti. Tammikuun alkupuoli "jännitettiin", onnistuiko Alvan astutus. No onnistuihan se, tiineysultralla asia varmistettiin. Isla ipana on myös ollut jonkin aikaa sisäsiistinä, on jo iso oikein valloittava, luottavainen tyttönen. Hele neidolla on ollut ensimmäiset juoksut, Islan juoksuja odotellaan. Tänä viikonloppuna oli touhua oikein urakalla, kun Hele ja Helen "sisko" walesinspringerspanieli Nana olivat Nellan, Vilman ja Millan kanssa kylässä. Pieni Mea tyttö oli myös välillä. Paimennettavaa/vahdittavaa riitti. Tänään onkin uni maistunut huushollin rauhoituttua normaaliin arkeen! Nyt seuraava odottelu on Alvan "vauvasten" syntymä. Seuraavia kuulumisia luvassa maaliskuun alussa.