Kuulumisia 2013

19.10.13 Pini 4 v. (s. 23.9.2009) ja Ruu 3 v. (s. 18.10.2010)

Pini odottaa lenkille lähtöä!

Ruu ajattelee, onko pakko olla vielä tässä "valokuvauskivellä", joko voitais mennä?!

Taas on reilu kuukausi vierähtänyt, "koirulit" täyttivät vuosia. Molemmat ovat aivan ihania pakkauksia, täydentävät toisiaan. Pini välillä paimentaa Ruuta, jotta hommat sujuvat hyvin. Pini oli onnistuneella laihdutuskuurilla koko alkuvuoden. Nyt on ihannepainossa, jaksaa juosta ja temmeltää Ruun kanssa.

15.9.2013 Syksy saapuu Tattikujalle!

Niin meni kesä mökkeillessä ja Ruun turkkia kasvatellessa. Nyt alkaa Ruu rouva olla jo aika hyvässä karvassa. Lenkit ja leikit sujuu hyvin dieetillä olleen ja hoikistuneen Pini kanssa. Syksyn touhut, työ ja arjen pyöritys on alkanut. Välillä viikonloput saadaan olla porukalla koko sakki, koirat ja ihmiset.

17.4.2013 Ruu tuli kotiin!

Ruu, Raipe ja Reetu poseeraa hienosti nojatuolissa. Kohta kotiin lähtö edessä. Onneksi Ruu voi jättää poikasensa turvallisesti oman äitinsä hoiviin velipuolien seuraksi siksi aikaa, kunnes pojat lähtevät omiin uusiin koteihinsa.

Pinillä oli jo kova ikävä Ruuta. Häntä heilui kovasti, leikkiä olisi pitänyt. Ruu oli aika väsynyt äitiliini, nukui vain loppuillan. Vähän käytiin vain pihalla.

10.4.13 Ruu ja pojat kylässä

Reetu Nellan sylissä ja Raipe Millan sylissä

Milla ja Vilma hoitaa Reetua

  • Kauan odotettu Ruun kotivierailu toteutui tänään. Ruu tuli poikiensa Raipen ja Reetun kanssa käymään, tietysti Susanna kasvattajan avustuksella. Nella oli jo valmiina odottamassa. Pikkusiskot Vilma ja Millakin joutuivat sylittelemään pieniä, pehmeitä koiravauvoja.

31.3.13 Pääsiäisvierailulla Ruun luona

Ruun ja Happyn pojat, melkein kolme viikkoisina. Yhdessä on hyvä olla!

  • Aurinkoisena Pääsiäisaamuna Nella, Keijo ja Helena suuntasivat kameran kanssa kohti Könönpeltoa Ruuta jo pieniä poikia katsomaan. Kuvia tulikin otettua oikein urakalla, niin Ruun kuin Happynkin pojista. Nella oli todella innokas ja taitava pentujen hoivaaja. Albumissa: Ruun ensimmäinen pentue on muutama kuva!

18.3.2013 Pikku Romeo pojasta tuli enkeli koiranpentu

  • Ruun pienen pienen Romeo pojan tuli koirien oma enkeli hakemaan koirien taivaaseen. Sieltä Romeo katselee isoveljien Reetun ja Raipen kasvamista. Viikon mittainen elämä oli kaikkia Romeota hoitaneita ja hoivanneita koskettava ja tärkeä aika. Romeo oli niin hellyttävän pieni ja pysyy aina yhtenä Ruun pienenä poikana mielissämme.

11.3.2013 Ruun poikatrio syntyi Dreamlookin kenneliin!

Kuva Susannan ottama

  • Ruu päätti laittaa Helena "äidin" ensimmäisen lomapäivän vieton uuteen järjestykseen, synnyttämällä pojat maailmaan reippaasti turhia ennakkoon viivyttelemättä. Helena huristeli taksilla Könönpeltoon "herroiksi"!

 

  • "Raipe", "Reetu" ja "Romeo" köllöttää vierekkäin.

Alkuvuosi 2013

  • Vuosi 2013 oli jännittävää aikaa. Ruu kävi sulhasen luona, odoteltiin, kuinka reissu onnistui. Hyvinhän siinä kävi, Ruu sai "vauvat aikaiseksi"!. Reilu viikko ennen synnytystä Ruu muutti Könönpeltoon kasvattajan luokse.
  • Kasvattajanimi TOIVESADUN tuli myös kennelliitosta tammikuussa 2013.

Ruu valokuvauskivellä

Ruun leveä selkä

Ruu hymysuu

Pini ja Ruu auringossa

Pini ja Ruu vierekkäin