Muistoissamme!

Shandy`s Pipe Dream "Pini"23.9.2009 - 14.6.2019

Pini oli Helena äidin, koko perheen ja suvun ilo, tottelevainen, erittäin kiltti ja mukautuva kaikenlaisissa tilanteissa. Jo ensimmäisen vuoden aikana Pini oli kokenut monta koettelumusta. Uudenvuoden aattoiltana Pini liikutti koko lähitienoota vajaan kolmen tunnin ajan, kun raketin ääni säikäytti ja piti lähteä metsään juoksemaan. Napatyrä leikattiin, toinen lonkka leikattiin, kesällä Pini teki kyyn kanssa tuttavuutta, joka aiheutti marsumaisen ulkonäön ja lääkärireissun jne. Pini otti kaikki ns. "koettelemukset" coolisti, ajattelee varmaan, että näin kuuluu olla.

Kesäloma oli parasta aikaa, kun oltiin mökillä ja sai paimentaa. Paimentamista riittikin, kun lapset ja aikuiset kävivät kilvan uimassa. Saunomisesta Pini piti myös yli kaiken. Kaikessa mahdollisessa piti olla mukana, mihin vain pääsi. Lapsista Pini tykkäsi tosi paljon, onneksi lapsia riitti omasta perheestä. Pinille tuli huono olo automatkoilla noin kolme vuotiaaksi asti. Sen jälkeen lähti ihan mielellään autoon. Usein päätepiste oli oma kesämökki, jossa sai juosta ja olla vapaasti.

Tämän vajaan kymmenen vuoden aikana Pinillä oli lukuisia koettelemuksia, sairauksia ja vaivoja. Olemme kiitollisia kaikista näistä vuosista, jotka saimme pitää sinut meidän perheessä. Olit painosi arvosta kultaa, luonteesi oli mahtava, olit kaikkien kaveri, muulle laumalle mitä parhain johtaja. Sinun ei tarvinnut kuin mennä lähelle, toiset rauhoittuivat heti, jos oli jotain keskinäistä "kärhämää". Vaikka se sattuu tosi kovasti, nyt meidän oli aika luovuttaa, päästää sinut kaikista kivuistasi ja vaivoistasi. PINI RAKAS, olet aina mielissämme shelttien shelttinä! Pini koiranetissä

img_4136.jpg

Pini 19.12.2010