Muistoissamme!

Dreamlook Fashion Fairytale "Ruu" 18.10.2010 - 2.12.2021
Toivesadun kantanarttu

Olemme kiitollisia ja siunattuja näistä vuosista, jotka saimme viettää kanssasi Ruu kaunokainen. Kiitos Dreamlookin

Susanna luottamuksesta; luotit Ruun meidän hoiviimme, Pini sheltin kaveriksi. Ilman Ruuta ei olisi Appoa, Amaa, Alvaa ja Alvan lapsia & lapsenlapsia, Epeliä, Nessiä, Eveä ja Even lapsia & lapsenlapsia, Kerttua, Tahvoa, Islaa ja Islan lapsia.
Sinun ansiostasi Toivesadun jälkeläisiä on yhteensä 36❣

Ruulle tapahtui monenlaisia kommelluksia, mm. hän putosi laiturilta vajaan vuoden ikäisenä keväiseen kylmään veteen. Teemu kahlasi Ruun pelastamaan. Kuivaamisen ja lämmittelyn jälkeen leikit jatkuivat Pinin kanssa. Ruun ansiosta kotilauma kasvoi Alvalla, Helellä vähäksi aikaa, Isla "ihme ipanalla" ja myöhemmin Alvan Nami kuopuksella. Omasta takaa riitti leikkikavereita ja mökillä oli mieluisaa juoksennella vapaana. Ruu oli luotettava lokkivahti, hän haukkui kaikki lähelle yrittävät lokit ja muutkin linnut.

Ensimmäisinä vuosina kävimme koiranäyttelyissä. Muutamann näyttelyn jälkeen Ruu oikein tykkäsi esiintyä, hän nautti huomiosta, joka tuli vain hänelle! Ruun saavutukset: 5xSA, 1xSERT, 1xVARA-CACIB, nuorten luokassa PN2 ja AVO luokassa PN4.

Ruu oli kaikin puolin sopiva pakkaus ulkonäön koon ja luonteensa puolesta. Hän sulatti sydämemme joka kerta, kun katsoi tummilla, viisailla silmillään. Ja se myskin tuoksu päälaella, hyvän mielen mittari! Itsekin sain voimaa sitä "nuuskiessani". Ruu hoiti, pienen epäröinnin jälkeen, mallikkaasti kaksi vuotta lauman johtajan virkaa Pinin jälkeen. Nyt Ruun oli aika lähteä Pinin kaveriksi sinne, missä saa juosta ja leikkiä ilman kipuja; meidän mielestä liian aikaisin. Ruun ei tarvinnut kärsiä pitkään, kunto romahti vajaassa viikossa ja hän tiesi viimeisenä aamuna mitä on tapahtumassa.
Ruu, läksit täysin valmiina, kun annoimme luvan. Sain silitellä Sinut lempeään uneen omaan petiin. Meille jäi suunnaton ikävä. Ruu, olet ja olit meille kaikkein paras kantanarttu ja ainutlaatuinen kaiken mahdollistaja. Ruu koiranetissä

Ruu 7.8.2011

Shandy`s Pipe Dream "Pini" 23.9.2009 - 14.6.2019

Pini oli Helena äidin, koko perheen ja suvun ilo, tottelevainen, erittäin kiltti ja mukautuva kaikenlaisissa tilanteissa. Jo ensimmäisen vuoden aikana Pini oli kokenut monta koettelumusta. Uudenvuoden aattoiltana Pini liikutti koko lähitienoota vajaan kolmen tunnin ajan, kun raketin ääni säikäytti ja piti lähteä metsään juoksemaan. Napatyrä leikattiin, toinen lonkka leikattiin, kesällä Pini teki kyyn kanssa tuttavuutta, joka aiheutti marsumaisen ulkonäön ja lääkärireissun jne. Pini otti kaikki ns. "koettelemukset" coolisti, ajattelee varmaan, että näin kuuluu olla.

Kesäloma oli parasta aikaa, kun oltiin mökillä ja sai paimentaa. Paimentamista riittikin, kun lapset ja aikuiset kävivät kilvan uimassa. Saunomisesta Pini piti myös yli kaiken. Kaikessa mahdollisessa piti olla mukana, mihin vain pääsi. Lapsista Pini tykkäsi tosi paljon, onneksi lapsia riitti omasta perheestä. Pinille tuli huono olo automatkoilla noin kolme vuotiaaksi asti. Sen jälkeen lähti ihan mielellään autoon. Usein päätepiste oli oma kesämökki, jossa sai juosta ja olla vapaasti.

Tämän vajaan kymmenen vuoden aikana Pinillä oli lukuisia koettelemuksia, sairauksia ja vaivoja. Olemme kiitollisia kaikista näistä vuosista, jotka saimme pitää sinut meidän perheessä. Olit painosi arvosta kultaa, luonteesi oli mahtava, olit kaikkien kaveri, muulle laumalle mitä parhain johtaja. Sinun ei tarvinnut kuin mennä lähelle, toiset rauhoittuivat heti, jos oli jotain keskinäistä "kärhämää". Vaikka se sattuu tosi kovasti, nyt meidän oli aika luovuttaa, päästää sinut kaikista kivuistasi ja vaivoistasi. PINI RAKAS, olet aina mielissämme shelttien shelttinä! Pini koiranetissä

img_4136.jpg

Pini 19.12.2010